Word deel van het geheim

In de ambachtelijke mosterd- en sauzenmakerij van TonS worden dagelijks de lekkerste sauzen voor u bereid. Het maken van het assortiment gebeurt met de grootste zorg. De sauzen worden door Ton persoonlijk gemaakt of door zijn chef-kok/bedrijfsleider. Bij TonS zijn vijf fulltime medewerkers in dienst die zorg dragen voor het maken, etiketteren, verpakken en versturen van de sauzen. Alle etiketten worden in eigen beheer ontworpen en gemaakt. Het hele productieproces wordt door de mosterdmaker zelf nauwlettend in de gaten gehouden; van zelfbedacht recept tot het potje bij u op de keukentafel. De passie van Ton voor zijn producten is in elk potje zichtbaar en proefbaar.

Bij TonS worden alle producten vers en op bestelling gemaakt. De mosterd- en sauzenmaker levert voornamelijk aan groothandels en supermarkten. De diverse groothandels verspreiden de mosterd, mayonaise en sauzen door heel Nederland. Onder de klanten van Ton zijn ook enkele restaurants die hun gerechten bereiden met behulp van de heerlijke sauzen.
Als sinds 1980 bereidt TonS Mosterd biologische producten. Sinds enkele jaren zijn de sauzen toegevoegd aan het assortiment van biologische winkelketens door heel Nederland.

Authentiek 

De recepten van de mosterd- en sauzenmakerij zijn decennia oud en van oudsher doorgegeven. Veel van de sauzen zijn door Ton zelf bedacht, ontwikkeld en gemaakt. Niet alleen de sauzen, maar ook de welbekende kraalpot is door de ondernemer zelf getekend.

Wat onderscheidt de producten van TonS Mosterd & Heerlijkheden en maakt ze tot uw favoriete smaak? Het antwoord is simpel. Ton gebruikt alleen (h)eerlijke producten en geen conserveringsmiddelen of bindingsmiddelen in zijn sauzen. Omdat er geen conserveringsmiddel in TonS sauzen zit, zijn ze minder lang houdbaar (7-9 maanden), maar wel puur natuur.  De mosterdmaker kiest zelf elke leverancier van grondstoffen zorgvuldig uit. Alleen de beste ingrediënten zijn goed genoeg voor het assortiment van Ton.

De sauzen van Ton worden gemaakt met 100% zonne-energie. De kracht van smaak en zon, dat kunt u proeven. Met TonS Mosterd haalt u een gezond en duurzaam product in huis. Lekker, verantwoord en gezond.