TonS Mosterd met nieuw elan/enthousiasme de toekomst in!

TonS Mosterd met nieuw elan/enthousiasme de toekomst in!
maart 23, 2018 Ton Schroër
In 2018

Beste Klanten,

Beste Leveranciers,

 

Met veel liefde en plezier heb ik sinds 1978 mijn TonS Mosterd en Heerlijkheden uitgebouwd. Sinds 1980 breng ik al Biologische mosterd op de markt. Ook had ik al in 1979 de enige echte Belze Majoneis – ook toen al zonder suiker of E-nummers – als merk gedeponeerd en sinds die tijd met succes verkocht.

Sinds het begin in 1978, met mijn bakfiets en op 12 m2 bedrijfsruimte, is TonS Mosterd en Heerlijkheden, via vestigingen in Krommenie, Roosendaal, en Zundert, nu uitgegroeid tot een mooi bedrijf op 2500 m2 te Zierikzee. Inmiddels zijn we ook al heel wat jaren zelfvoorzienend met zonnestroom, en rijden we met enkele 100% elektrische auto’s. Na diverse hoogtepunten werd het echter tijd om over de verdere toekomst na te denken.

Door mijn leeftijd en gezondheids-issues, besloot ik vorig jaar definitief naar een oplossing voor de toekomst te zoeken. Inmiddels, na het overwegen en onderzoeken van de verschillende mogelijkheden, zie ik met trots de geschikte opvolger in Arthus de Bousies.

Arthus heeft met veel passie zijn mayonaisefabriek Natura in België tot bloei gebracht. Met TonS Mosterd en Heerlijkheden heeft hij een mooie aanvulling qua assortiment en distributie. Zelf blijf ik nog parttime meewerken, dus de continuïteit is gewaarborgd.

Natuurlijk mag u me gewoon blijven mailen en appen, maar nu eerst mijn hartelijke dank voor het vertrouwen en de samenwerking in al de voorbije jaren.

En zie… Mag ik u nu voorstellen… Arthus, ook een mayonaisemaker met passie!

 

“Ik ben Arthus, 35 jaar en wonend ten zuiden van Brussel. Ik ben opgegroeid in de buurt van Gent. Sinds 2006 ben ik al actief in de levensmiddelen, eerst in de verkoop van chocolade en sinds 2012 als manager van Natura (www.natura.be).

Zoals met Natura, is het de bedoeling om voor continuïteit te gaan. Ton heeft uitstekend werk geleverd en delicieuze producten ontwikkeld. Mijn bedoeling is gewoon dit verder te doen. Even goed als Ton zal een uitdaging zijn, maar we gaan ons best doen! Wij gaan gewoon verder produceren in Zierikzee met hetzelfde gedreven team, ondersteund door Ton. Wees gerust; aan de producten verandert er niets.

Ik hoop jullie allemaal in de nabije toekomst te kunnen ontmoeten. Zou U dringende vragen hebben, stuur me dan een mail (arthus@tonsmosterd.com).”

 

Met smakelijke groeten uit Zierikzee,

Ton & Arthus

ArthusTon

Comment (1)

  1. Fem en Den 12 maanden geleden

    0 comments? Dat kan niet! Welkom Arthus! Hopelijk kunnen jij en Ton goed samenwerken en alle majoneis-geheimen met elkaar delen. Groetjes Dennis en Femke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*