TonS Mosterd doneert 470 euro producten aan Voedselbank

TonS Mosterd doneert 470 euro producten aan Voedselbank
november 25, 2013 mosterd
In 2013

TonS Mosterd & Heerlijkheden doneert boodschappen ter waarde van €479,14 aan Voedselbank Goed Ontmoet. De levensmiddelen zijn verzameld tijdens vier minuten gratis winkelen bij de Jumbo in Roosendaal

Donderdag 21 november winkelt TonS Mosterd voor de tweede keer gratis bij Jumbo Supermarkten. Ditmaal gaat de opbrengst van de actie naar Voedselbank Goed Ontmoet. De gratis winkelactie levert een opbrengst op van ruim 470 euro. Tijdens het winkelen zijn in recordtempo diverse levensmiddelen verzameld voor de Voedselbank. “Een erg bijzondere actie”, aldus Wim van Overveld, coördinator Stichting Goed Ontmoet. “Een dergelijke actie heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Wij zijn hier erg blij mee,” aldus Wim.

Twee weken geleden winkelde TonS Mosterd gratis voor de Voedselbank in Walcheren. Toen is er een bedrag opgehaald van €364,66. Afgelopen donderdag is hier een bedrag van €479,14 aan toegevoegd. In totaal heeft TonS, middels de gratis winkelen actie, een bedrag van € 843,80 gedoneerd aan de Voedselbank.

De boodschappenactie is gehouden bij de Jumbo aan de Beethovenlaan te Roosendaal.  De actie komt voort uit een eerdere veiling van Serious Request.  TonS Mosterd verkreeg twee minuten gratis winkelen door als hoogste te bieden op het veilingitem. Jumbo Supermarkten besloot eerder dit jaar de twee minuten winkelen te verdubbelen naar vier minuten.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*