Voedselbank winkelt gratis met TonS Mosterd bij Jumbo

Voedselbank winkelt gratis met TonS Mosterd bij Jumbo
november 14, 2013 mosterd
In 2013

TonS Mosterd & Heerlijkheden heeft gisteren in vier minuten zoveel mogelijk gratis boodschappen verzameld voor de Voedselbank Walcheren. Tijdens de gratis winkelactie verzamelde TonS bedrijfsleider, Harrie Konings, maar liefst 364,66 euro aan levensmiddelen.

De boodschappenactie vond plaats bij de Jumbo aan de Marconistraat te Goes. De actie komt voort uit een eerdere veiling van Serious Request.  TonS Mosterd verkreeg twee minuten gratis winkelen door als hoogste te bieden op het veilingitem. Over wat te doen met de twee minuten winkelen is Ton heel stellig; “Ik heb deelgenomen aan de veiling voor een goed doel. Het is niet meer dan logisch dat de prijs ook naar een goed doel gaat”, aldus Ton Schroër, eigenaar TonS Mosterd. Jumbo supermarkten draagt de Voedselbank eveneens een warm hart toe en besloot eerder dit jaar de twee minuten winkelen te verdubbelen naar vier minuten.

Gisteren zijn deze vier minuten verzilverd en ontving de Voedselbank Walcheren een bedrag van ruim 350 euro aan gratis levensmiddelen. De boodschappen zijn gedaan door TonS bedrijfsleider, die in vliegende vaart door de Jumbo in Goes rende om zoveel mogelijk producten te verzamelen. “We zijn erg blij met alles wat we krijgen”, aldus de vrijwilliger van de Voedselbank ter plaatsen. “Het is een fantastische actie waar we heel blij mee zijn. Wij kennen TonS goed. Wij ontvangen vaker producten van hem, soms met pallets tegelijk”, vertelt de stralende vrijwilliger.

De actie blijft niet bij deze ene keer gratis winkelen. Volgende week winkelt TonS Mosterd & Heerlijkheden nogmaals voor de Voedselbank, ditmaal bij de Jumbo in Roosendaal.  Ook voor de tweede actie stelt Jumbo Supermarkten vier minuten ter beschikking in plaats van de oorspronkelijke twee.

De Voedselbank en TonS Mosterd zijn geen vreemden van elkaar. Regelmatig gaan er producten van TonS naar deze organisatie. Dit jaar ontving de Voedselbank Walcheren bijvoorbeeld nog een pallet Franse Majoneis. Het goede doel Serious Request wordt ook vaker gesteund. Zo was er een stunt van 30 seconden waarbij de televisie op zwart ging, om aandacht te vragen voor energiebesparing. Een billboard langs de snelweg met Belze Majoneis en nog veel meer.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*