Ton enige zelfstandige ondernemer mayonaisetest Vara Kassa

Ton enige zelfstandige ondernemer mayonaisetest Vara Kassa
november 4, 2013 mosterd
In 2013

TonS Mosterd & Heerlijkheden is als enige zelfstandige ondernemer meegenomen in de mayonaisetest van Vara Kassa afgelopen zaterdag. De Belze Majoneis van Ton is vergeleken met diverse andere merken.

Als enige kleine ondernemer is TonS Mosterd een opvallende deelnemer in de Vara Kassa mayonaisetest afgelopen zaterdag. De zelfstandig ondernemer blijft er rustig onder en vindt het leuk om samen met miljoenenbedrijven getest te worden. “Erg mooi om als kleine ondernemer uitgekozen te worden voor deze test,” aldus Ton Schröer.

Het panel van Vara Kassa oordeelt dat de Belze Majoneis “inderdaad gemaakt is volgens Belgisch recept.” Opvallend is dat TonS mayonaise als enige deelnemer geen suiker bevat.  Dit maakt de mayonaise uniek in Nederland. Van de tien mayonaises gebruiken er drie vrije uitloopeieren, hier is Ton er een van. Van de jury krijgt de Belze Majoneis een gedeelde vierde plaats.

TonS Belze Majoneis is de enige mayonaise zonder bindings- en verdikkingsmiddelen. Belze Majoneis bevat ook geen toegevoegde E-nummers en conserveermiddelen, wat eveneens uniek is in de test van Vara Kassa.  De mayonaise is vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen en wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Voor het maken van alle producten gebruikt TonS Mosterd zonne-energie. Deze wordt opgewekt met behulp van 532 zonnepanelen op het dak van de mosterd- en sauzenmakerij.

Het bedrijf TonS Mosterd is gevestigd in Zierikzee en produceert diverse soorten mosterd, mayonaises en andere sauzen.  De mosterd- en sauzenmakerij heeft een gecertificeerde biologische productlijn. Het bedrijf is opgestart in 1978 en maakt al zijn producten op ambachtelijke wijze.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*