Nieuwe Bio Mosterd-Dille Dressing

Nieuwe Bio Mosterd-Dille Dressing
december 5, 2012 mosterd
In 2012

Tons Mosterd en Heerlijkheden heeft op verzoek van enkele klanten een nieuwe dressing ontwikkeld. De dressing is vanaf deze week bij Udea te bestellen. “De mosterd-dille dressing is heerlijk op sla, bij frites of op de boterham”, aldus Ton Schroer. De producent van biologische mosterd, mayonaise en sauzen in Zierikzee werkt op 100% eigen opgewekte zonne-energie.
“Het minpuntje is het rietsuikergehalte van 30 procent, maar dat is weliswaar nog steeds veel minder dan jam of chocopasta. Gewoon een beetje minder gebruiken, dan mag het wel”, vertelt Ton. De prijs voor de consument is minder dan 2 euro per flesje.

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*