TonS Mosterd rijdt vanaf nu elektrisch

TonS Mosterd rijdt vanaf nu elektrisch
maart 28, 2011 mosterd
In 2011

Tons Mosterd heeft op 25 maart twee elektrische auto’s in gebruik genomen. De ene wordt dagelijks tussen Oudenbosch en Zierikzee gebruikt door de bedrijfsleider. De ander door Ton zelf in Zierikzee en omgeving.
Tons Mosterd maakt al sinds 1979 zelf biologische mosterd, het bedrijf heeft sinds 2001 al zonnepanelen. Ton staat vandaag op de huisbeurs van Voets in Schijndel met zijn EV (elektrisch voertuig). Om daar te komen moest hij tussendoor even bijladen. Het effectieve bereik op de snelweg ligt rond de 100 kilometer op een volle accu. Hoewel diverse merken adverteren met 150 kilometer. De auto kan in vijf seconden van 0 naar 100
Nog niet op iedere hoek staan laadpalen, maar op elaad.nl kan men zien dat er in Nederland al een paar honderd zijn. Maar met een lang snoer van veertig meter kan Tons Mosterd in principe bij ieder stopcontact tanken.
Voor meer informatie: www.tonsmosterd.com

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*