Mosterdfabriek Zierikzee stapt naar rechter

Mosterdfabriek Zierikzee stapt naar rechter
september 9, 2010 mosterd
In 2010

ZIERIKZEE – Mosterdfabriek Tons Mosterd & Heerlijkheden uit Zierikzee sleept een concurrent uit de Achterhoek voor de rechter. De mosterdmakers hebben ruzie over de verkoop van de originele Zutphense mosterd

Tons Mosterd heeft het recept al twintig jaar in bezit en verkoopt het onder de naam Cornegoors Zutphense Mosterd. Zijn concurrent verkoopt de mosterd sinds enkele jaren in een museum onder de naam Mosterd van de Zutphensche Cornegoor Mosterdfabriek. Kleine verschilletjes dus, juist daardoor verwarrend en de rechter moet nu bepalen of de concurrent die naam mag blijven voeren.

Eigenaar Ton Schroër spreekt van ordinair kopieergedrag…

Comments (0)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*